Helgsegling

Under våren och hösten kan du och din scoutkår, styrelse, ledargäng eller scoutkompisar hyra Biscaya för en helg. En helgsegling med Biscaya är ett supermysigt sätt att komma iväg på ett härligt äventyr tillsammans och man lär sig alltid något nytt!

För 7000 kronor hyr ni båten under en helg och kan skräddarsy en tur enligt era önskemål. På seglingen är några av våra erfarna skeppare med och instruerar er, ni står själva för transport till och från utgångspunkten för seglingen och planerar och inhandlar mat till alla på seglingen.

Ni får vara maximalt 12 deltagare från äventyrsscoutålder och äldre. Alla ombord ska kunna simma 200 meter. I övrigt krävs ingen tidigare erfarenhet av segling, utan det ni behöver lära er går vi igenom ombord.

Helgseglingarna under våren 2020 kommer att utgå från Göteborg. Helgseglingarna under hösten kommet att utgå från Vindalsö i Stockholms skärgård.

Helgseglingar 2020:

Helgsegling I:  6-7 juni (Göteborg)

Helgsegling II: 13-14 juni (Göteborg)

Helgsegling III: 29-30 augusti (Vindalsö, Stockholm)

Helgsegling IV: 5-6 september (Vindalsö, Stockholm)

Helgsegling V: 12-13 september (Vindalsö, Stockholm)

Helgsegling VI: 19-20 september (Vindalsö, Stockholm)

Vill du hyra Biscaya under andra former? Det kan finnas möjlighet att hyra båten för en dagsutflykt eller under längre tid. Ni som hyr måste dock vara medlemmar i Scouterna.

Bokning av helgseglingar 2020 öppnar inom kort

BOKA HELGSEGLING HÄR!

Vid frågor, hör av er till hyr@biscaya.org