Utmanare, Rover och äldre 15+ år

Som Utmanare eller äldre får du på en långsegling med Biscaya uppleva skutäventyr på riktigt. Vi seglar längre sträckor längs Sveriges kust och besöker ibland våra fina grannländer. Vi utmanas och lär oss nya saker tillsammans!

Ombord på Biscaya får du som utmanare eller äldre segla mer och längre än som äventyrare. Det hör till vanligheten att man seglar dygnet runt, alltså även på natten, och man kan därför komma mycket längre bort. Man jobbar i ett vaktsystem som roterar vilket gör att alla hjälps åt med uppgifterna under dygnets alla timmar. Vi seglar och navigerar, lagar mat, städar och planerar tillsammans ombord. Som utmanare och rover ombord får man en större utmaning och utvecklas både som individ, seglare och gruppdeltagare då man får jobba med varandra under alla omständigheter i högt och lågt, sol och regn, plattvatten och vågor. Självklart blir det även mycket skoj, bad, glass och häftiga upplevelse med nya kompisar!

Man behöver inte ha någon tidigare båtvana över huvud taget för att få segla med Biscaya, utan alla hjälps åt och lär av varandra. Efter några dagar så sköter deltagarna hela skeppet och alla sysslor själva och skepparna finns med som stöd om det behövs.

Seglingar 2021

Segling III

Rutt: Vindalsö/Stavsnäs – Örnsköldsvik

Datum och kostnad: 18 juli – 27 juli, 10 dagar, 5400 kr

Segling IV

Rutt: Örnsköldsvik – Gävle

Datum och kostnad: 29 juli – 4 augusti, 7 dagar, 3000 kr

Till anmälan