Biscaya överlåts till Stockholms Scoutskeppslag

Stockholms scoutskeppslag tillsammans med Biscayas arbetsgrupp är glada att meddela att Biscaya af Vindalsö från och med 1 januari 2016 ägs och förvaltas av Stockholms Scoutskeppslag.

Genom ägarbytet kommer Biscaya att kunna fortsätta vara en självklar del av hela Sveriges sjöscouting. Vi kommer att fortsätta våra nationella och internationella seglingar öppna för alla Sveriges scouter som tycker att segling är en rolig och givande form av scouting och friluftsliv.

Här hittar ni information om händelsen i Scoutnytt, och för dig som vill veta mer om Stockholms scoutskeppslag finns information här.

Under sommaren 2016 planerar vi att genomföra seglingar utmed svenska östkusten. Håll utkik efter mer information på Biscayas hemsida och andra sociala medier!

Biscaya på fjärden