Utmanar, rover och ledarseglingar

Utmanar-, rover- och ledarseglingar 2015

Här nedan finns en sammanfattning av de seglingar som vi erbjuder för utmanare, roverscouter och ledare. Observera att segling III och IV är öppna för alla de ovan nämnda ålderskategorier, medan segling V endast är för utmanare och 3:e års äventyrare.

Segling III och IV är även öppna för internationella deltagare, så om du känner någon skön scout från ett annat land, passa på att bjuda med den till denna fantastiska upplevelse!

Här finns information på engelska för internationella deltagare.

Segling III – Skärgårdsidyll och Höga kusten

Rutt: Åbo, Finland – Umeå (Utmanare och uppåt)

Datum och kostnad: 3 -10 juli, 4440 kr

Både finsk, åländsk och svensk skärgård erbjuds i början på denna etapp. Frihet, dramatik och fantastiska utsikter utlovas då man seglar igenom världsarvet Höga kusten. En unik naturupplevelse väntar. Denna segling är även öppen för scouter från andra länder.

Segling IV – Midnattssolens land

Rutt: Umeå – Umeå (Utmanare och uppåt)

Datum och kostnad: 12-21 juli, 5550 kr

En tur och returresa du sent kommer glömma. Här besöker vi Bottenvikens båda sidor och ser var Östersjön slutar. Undrar du hur det känns när det aldrig blir mörkt? Häng med och ta reda på det! Denna segling är även öppen för scouter från andra länder.

Segling V – Ostkustens pärlor

Rutt: Umeå – Stockholm (3:e års äventyrare och utmanare)

Datum och kostnad: 23 – 30 juli, 4440 kr

En mycket fin sträcka väntar de som seglar tillbaka Biscaya till hemmavatten. Det dramatiska världsarvet Höga kusten börjar resan och resten är upp till er – kanske en tur till Finland? Seglatsen erbjuder stor variation, nya häftiga platser och massa nya vänner!

Sista datum för anmälan till samtliga seglingar är den 31:a mars.

Information om anmälan hittar du här!

I naturhamn