Äventyrarseglingar

Äventyrarseglingar 2015

Här nedan ser du en sammanfattning av de seglingar som erbjuds äventyrarscouter, alltså scouter mellan 13 och 15 år. Observera att segling V endast är för minst 3:e års äventyrare, alltså 15 år och äldre.

Sitta på peket

Segling I – Nyfiken på Saltkråkan

Rutt: Stockholm – Vässarö (Äventyrare)

Datum och kostnad: 11-18 juni, 4440 kr

Häng med och upplev mellersta och norra skärgården i Stockholm – ett äventyr du sent kommer glömma! Segling och försommar är som gjort för nya vänner, glass, bad, solsken och bara fötter på solvarma klippor. Har du tur väntar ett besök på kända Saltkråkan!

Segling II – Äventyr i skärgården med finska scouter

Rutt: Vässarö – Åbo, Finland (Äventyrare)

Datum och kostnad: 22 juni -1 juli, 5550 kr

Mycket kobbar och skär möter oss denna segling medans vi tar oss över till Finland. Här väntar äventyr med en finländsk eskader, dvs flera segelfartyg samtidigt. Tillsammans seglar vi iväg på äventyr och hittar nya vänner bland alla spännande öar och upplevelser.

Segling V – Ostkustens pärlor

Rutt: Umeå – Stockholm (3:e års äventyrare och utmanare)

Datum och kostnad: 23 – 30 juli, 4440 kr

En mycket fin sträcka väntar de som seglar tillbaka Biscaya till hemmavatten. Det dramatiska världsarvet Höga kusten börjar resan och resten är upp till er – kanske en tur till Finland? Seglatsen erbjuder stor variation, nya häftiga platser och massa nya vänner!

Sista anmälningsdatum för samtliga seglingar är den 31:a mars.

Information om anmälan hittar du här!

Kramkalas i hajnätet