Helgseglingar

7 Karlkrona 01

Under våren och hösten kan du och din scoutkår, styrelse eller ledargäng hyra Biscaya för en helg. För 7000 kronor hyr ni båten tillsammans med våra erfarna skeppare under en helg och skräddarsy en tur helt enligt era önskemål.

Under 2018 har Biscaya hemmahamn i Skåne, så seglingarna kommer utgå antingen från Skillinge eller Höllviken, beroende på vilken segling ni väljer samt enligt dialog med skepparen.

Ni får vara maximalt 12 deltagare från äventyrsscoutåldern och äldre. Alla ombord ska kunna simma 200 meter. I övrigt krävs ingen tidigare erfarenhet av segling, utan det ni behöver lära er går vi igenom ombord.

Här är de möjliga helgseglingar som Biscaya erbjuder under 2018:

Helgsegling I:  9-10 juni

Helgsegling II: 16-17 juni

Helgsegling III: 1-2 september

Helgsegling IV: 8-9 september

Helgsegling V: 15-15 september

Klicka här för att komma till anmälningssidan.

Vill du hyra Biscaya under andra former? Det kan finnas möjlighet att hyra båten för en dagsutflykt eller under längre tid. Ni som hyr måste dock vara medlemmar i Scouterna.

Vid frågor, hör av er till hyr@biscaya.org.

Glada underskeppare!