Bli underskeppare

Intresserad av att bli underskeppare?

Varje höst brukar vi anordna en helg där du som är intresserad av att bli underskeppare på Biscaya får följa med på en helgsegling och lära dig mer kring vad underskepparrollen innebär.

För vem?
Alla som är intresserade av att bli underskeppare på Biscaya.
För att få segla som underskeppare på Biscaya ska du vara över 18 år, inneha kustskepparen samt tycka om att leda grupper. Att ha seglat skuta innan är inte ett krav. Vid tveksamhet om du har rätt kompetenser- hör gärna av dig till oss så kan vi diskutera saken.

 

Rookiesegling 2018

Den 21-23/9 är du som är intresserad av att bli underskeppare på Biscaya välkommen att hänga med på segling från Höllviken till Skillinge.

Under helgen kommer vi självklart att ha trevligt ombord på Biscaya, och ni kommer kunna passa på att fråga om hur det är att vara skeppare. Samtidigt får vi chans att lära känna er för att vi gemensamt ska komma fram till om underskeppare på Biscaya är något för dig! För att bli underskeppare krävs formellt att du fyllt 18 år samt innehar kustskepparexamen (du behöver inte ha kustskepparexamen för att delta i rookie-helgen utan kan ta den under hösten/våren).

Vi möts i Höllviken (söder om Malmö) efter kl 20.00 fredag den 21:a september. Hemresan kommer ske från Skillinge under söndag eftermiddag. Eftersom kommunikationerna från Skillinge är begränsade kommer Biscaya se till att ni kan åka från Simrishamn under eftermiddagen. Ange därför i anmälan vilken tid ni senast behöver vara i Simrishamn för att komma hem i rimlig tid. Biscaya bekräftar därefter vilken tid som gäller, och först då kan ni boka er hemresa. Biscaya bjuder på mat. Resa återbetalas mot uppvisande av kvitto.

Anmälan eller frågor skickas till info@biscaya.org så snart som möjligt.

Är du intresserad av att bli underskeppare men kan inte delta på rookie-seglingen? Tveka inte att kontakta oss så hittar vi en lösning för dig!

 

Undervisning i hyttan

 

Hoppas vi ses och hör av er om ni har frågor!