Bekräftelse helgsegling 2017

Biscaya på fjärden

Välkommen ombord för en helgseglats med svenska scouternas skepp s/y Biscaya. Här kommer lite praktiska detaljer att ta del av innan det är dags att kasta loss.

Deltagarkrav:

Ni får vara maximalt 12 deltagare från äventyrsscoutåldern och äldre. Alla ombord ska kunna simma 200 meter. I övrigt krävs ingen tidigare erfarenhet av segling, utan det ni behöver lära er går vi igenom ombord.

Ekonomi:

Avgiften, som faktureras beställaren, är för ett veckoslut (lör-sön 2017) 7000:- vilket inkluderar hyra för Biscaya, drivmedel och 2 skeppare.

Inköp av och kostnaderna för mat inkluderande skepparna står ni för.

Färdväg:

Seglatsen börjar på och avslutas på Vindalsö i Stockholms skärgård. Ni beställer själva taxibåt från och till Stavsnäs (Stavsnäs båttaxi 08-571 501 00). Även skepparna ska åka med i taxibåten.

Utrustning:

Packa gärna i mjuka väskor som går att stuva undan. All köksutrustning finns ombord likaså flytvästar. Liggunderlag behöver man inte ta med.

Biscayatröjor (blå college och vita T-shirt) finns att beställa från https://biscaya.spreadshirt.net/se

Ansvarig skeppare:

Skepparen ansvarar för säkerheten ombord och kontrollerar väder m.m. och tar ev. beslut om att ställa in seglingen med tanke på säkerhet för besättning och båt. Om detta skulle ske krävs inte beställaren på avgiften, dock får man naturligtvis stå för eventuella matkostnader.

Kontakt:

Ansvarig skeppare för respektive segling kommer kontakta er när det närmar sig för att synka detaljer kring färdväg och övriga önskemål.

Fram tills dess använd hyr@biscaya.org för eventuella frågor.

Varmt välkomna ombord!

Biscaya4